Nádfedeles

Csak ülök és mesélek ...

Cherry ...

2018. március 25. 10:57 - Öreganyus

... örökbefogadásra vár

cherry1.jpgAranyoskáim!

Egy gyönyörű, 5 éves, bull kislány határozott örökbefogadót keres. Cherry igazi hölgy: tudja, mit akar, erős kezű gazda mellé ajánlott. Olyan ember mellé, aki határozottsága mellet empatikus is. Még egy fő kritériummal is rendelkeznie kellene a reménybeli gazdinak: Cherry bizony szobakutya, így a gazdinak be kell engednie őt a lakásába.

Cherry nemrégiben esett át egy láb-műtéten, az akadályt sikerrel vette, most már jól, és szívesen mozog. Egy dolog azonban biztos: a műtött hátsó lába sosem lesz a régi már. Úgyhogy, ebből a szempontból talán jó is, hogy a kislánynál a szobatartás került kialakításra, nem terheli túl a műtött lábát.

cherry2.jpg

Nem kell aggódni, Cherry teljesen szobatiszta, okos, ügyes leányzó, és jól tanítható. Nem rág, nem rombol. Nem  is menstruál már, mert az ivartalanítása megtörtént. Oltásai, chipje megvannak.

Csak hát, mint minden nő, akaratos ő is. Természetesen, duzzogni is szokott, ahogyan a nők általában. Minek következtében gyermek mellé – jelenleg - nem ajánlott, mert a gyermekek kevésbé tudják kompenzálni hangulatait. Felnőttekre nem veszélyes, bár, más kutyákkal kissé antiszociális még (tanítása folyamatban). Persze, Cherry tartásához szükséges, hogy a reménybeli gazdi ne veszítse el mellette a gazda-irányító szerepét. Akkor Cherry, ha megnyugszik, és biztonságban érzi magát, kezes báránnyá idomul.

Ezért javasoltam levelem elején azt, hogy határozott felnőttek mellé ajánlom. Cherry jó társ, szívesen fogadja a tanítást – ha türelemmel, és következetesen tanítják őt. Ehhez szükséges az erős, határozott, hozzáértő kéz és szív.

Még valamire szükséges felhívni a figyelmet: csak olyan örökbefogadó jelentkezzen Cherryért, aki ismeri a fajtát, érti őt, és nevelni, irányítani tudja. Az örökbeadó Eger és környéke bull típusú kutyások az elő- és utókontroll jogát, Cherry esetében fenntartják.

cherry3.jpg

Cherry iránt érdeklődni a 06-70/225-24-95, vagy a 06-70/260-42-87-es telefonszámokon lehet.

Bízva abban, hogy egy - most még - kissé dacos kislány bull is otthonra lelhet, szeretettel ölel titeket:

Öreganyus

 

Ha várod a következő történetet, akkor, kérlek, like-old a Nádfedeles blog Facebook oldalát,ide kattintva,  Ott kerül megosztásra elsőként. Ha elégedett vagy a tartalommal, like-olhatod, és meg is oszthatod, ha időd, és kedved engedi. Ha pedig átviszed a tartalmat egy másik blogra, kérlek, linkelj vissza.

komment
süti beállítások módosítása