Nádfedeles

Csak ülök és mesélek ...

Magyarország az a hely ....

2018. augusztus 22. 16:26 - Öreganyus

- vendégposzt a Nádfedelesen -

illuzio_1.jpgMagyarország az a hely, ahol sertéspestises muzulmán szendvicsek röpködnek a rákot terjesztő levegőben. De nem kell ezektől félni, mert ott a 10 Parancsolat. ...

Ez itt az a hely, ahol a nők tanulhatnak, és szavazhatnak, de azért inkább szaporodjanak, hiszen az közügy, és amúgy is több tiszteletet kapnak, mint ami kijár. És az ő hibájukból létezik családon belüli erőszak, mert ha szülnének 4-5 gyermeket, ennek lehetősége fel sem merülne.

Ez az a hely, ahol a cigányok a belső migránsok, akik képtelenek asszimilálódni, így a közmunka pont jó, mert addig sem lopnak. 

Itt van az, hogy tiszteljük az iszlámot, még tanulunk is tőlük, de ide nem jöhetnek, így kerítést építünk ellenük, de azért, ha bekopogtatnak (és fizetnek) az más, mert akkor mást gondolunk róluk.

Ez az a sarka a világnak, ahol nincs szegénység, nincs gyermekéhezés, úgyhogy a kilakoltatásokkal sincsen semmi gond, hiszen mindenkinek van 5-10 milliós megtakarítása. Meg tudja oldani, nyugi. Amúgy sem hagynak senkit az út szélén.

Csak itt van az, hogy a megoldott devizahiteles problémák közel 3 millió ember lehet földönfutóvá. Ha kedve szottyanna kicsit hajléktalankodni, ne tegye, mert az bűntett, úgyhogy irány a dutyi! Egyébként is midnenki annyit ér, amennyije van!

Ez az a hely, ahol az a társadalmi réteg, ami nem képes magát fenntartani, az nem is érdemli meg, hogy létezzen.

Itt a gyermeknevelés szerves része a verés, az autista a sátánimádó, az ADHD a neveletlen büdös kölyök, a mentális problémákkal küzdő pedig a bűnöző szinonimája.

Itt az, aki 24 órában ápolja szerettét, megalázó segélyt kap, amiért még hálásnak is kell lennie.

Itt a kórházi fertőzések elkerülése plakátokkal történik.

Itt, aki nem gyűlöl, az szemét libsi.

Ez az a hely, ahol egy (és valóban CSAK EGY), szakmunkás pár év alatt az ország második leggazdagabb emberévé tud válni. Csak okosnak kell lenni.

Itt, ebben az országban nőnek ki a földből a kastélyok.

Itt csak gyakorlatilag nem világítanak a köztéri lámpák, mert elvileg igen.

Itt lehet boldogulni, hiszen a fiatalok a saját lábakon állnak. 

Itt az emberek (politikusok) többet tudnak spórolni, mint amit egyáltalán megkerestek.

A parlamentben vicces futóversenyeket rendeznek. Az alakulóülésen ott teremhet egy nemzetbiztonsági szempontból kockázatos személy, akit igazából senki nem hívott, és különben sem ő a kockázat, hanem a kapcsolatai. 

10 nap alatt letelepedhet valaki. Na, nem akárki!

Az egyházak más Bibliából dolgoznak, mint amit én ismerek. Az övékben a stadionok szentelése, az éhezők éheztetése, a koldusok templomból való kitiltása benne van. Itt ugyanis úgy van, hogy a kereszténység az nem vallási értelemben, hanem csupán kulturális szempontból vehető számításba, viszont az Alaptörvény rendelkezik a keresztény értékek védelméről. 

Mivel itt vallásszabadság van, eldöntötték helyetted, hogy a gyermeked már óvodában keresztény nevelést kap, ezzel is terelgetve őt a házasságkötés felé.

És az a fránya matek is! Nálunk a 49% = 2/3-al. Persze, nem arab számokkal, mert az úgy más.

És amit itt nem látunk, az van (Soros terv), amit pedig látunk, az nincs is (sok lopós/csalós példa közül opcionálisan bármelyik választható).

Ha pedig ez valami oknál fogva nem felel meg neked, akkor mocskos hazaáruló állat vagy, és húzhatsz innen. Lesz, aki kifelé még beléd is rúg, hogy minél messzebbre repülj, mert ez már az ő országuk. ...

Itt, ha kinyitod a szádat, obégató csürhe vagy, ha hallgatsz, akkor gyáva sz@r.

A haverokkal nem állhatsz meg a téren dumálgatni, mert az törvénytelen gyülekezés.

A politikus a parlamentben arrogáns módon nem válaszol, de máshol nem kérdezhetik.

Nálunk nem elvárás, hogy a miniszterelnök az általa irányított állam alapításának ünnepén jelen legyen.

...

És még sorolhatnám. De hosszú lenne.

Ez a csodák országa!

A legnagyobb csoda mégis az, hogy még mindig ez van!

Égető Erika

 

Ha várod a következő történetet, akkor, kérlek, like-old a Nádfedeles blog Facebook oldalát,ide kattintva,  Ott kerül megosztásra elsőként. Ha elégedett vagy a tartalommal, like-olhatod, és meg is oszthatod, ha időd, és kedved engedi. Ha pedig átviszed a tartalmat egy másik blogra, kérlek, linkelj vissza 

komment
süti beállítások módosítása