Nádfedeles

Csak ülök és mesélek ...

Body, az örökifjú ....

2018. március 25. 15:21 - Öreganyus

.... örökbefogadásra vár

body1.jpgAranyoskáim!

Bemutatom nektek Bodyt, az örökifjú, mégis aggastyánnak számító bull csodát. Imádja az embereket, a gyermekeket, pórázon nagyon szépen és szívesen sétál. Szerető gazdiját keresi, arra a kis időre, ami még hátra van az életéből.

Body örökbeadása, életkoránál fogva, csodának számít az állatvédők életében, légy hát te a csodatévő!

Body életének egyetlen értelme van, mégpedig, hogy mindig a gazdi mellett legyen. Szeret szeretni, és szeret törődni. Imádja a gyermekeket, velük kifejezetten figyelmesen, szeretettel viselkedik. Az állatvédőkhöz azért került, mert gazdája nem tudta számára biztosítani azt az állandó személyi jelenlétét, melyet Body igényelt volna. Mindig szeretett kutya volt tehát, sosem bántalmazták.

Body ízületei, csakúgy, mint az embereknél, már érzékenyebbek, mint ifjonti társaié. Ebből adódóan, bár szeret sétálni, mozgásigénye már nem nagy.  Formában tartásához porcerősítőt szed. Kicsit biceg, látása és hallása korának megfelelő (tehát nem úgy lát már, mint a sasok), de egy igazi szeretet-bomba, akit nem lehet nem szeretni.

body2.jpg

Bodyt az Eger és környéke bull típusú kutyások adják örökbe, elő- és utókontrollal. Érdeklődni a 06-70/260-42-87-es telefonszámon, vagy a hivatalos Facebook oldalukon lehet!

Aranyoskáim!

Bízom abban, hogy közületek fog kikerülni Body csodatévője!

Szeretettel ölel titeket:

Öreganyus

 

Ha várod a következő történetet, akkor, kérlek, like-old a Nádfedeles blog Facebook oldalát,ide kattintva,  Ott kerül megosztásra elsőként. Ha elégedett vagy a tartalommal, like-olhatod, és meg is oszthatod, ha időd, és kedved engedi. Ha pedig átviszed a tartalmat egy másik blogra, kérlek, linkelj vissza.

komment
süti beállítások módosítása