Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nádfedeles

Csak ülök és mesélek ...

A gólya hozza? ....

2018. február 28. 04:29 - Öreganyus

baba_golyaval.jpgAranyoskáim!

A mai témánk a szexuális felvilágosítás kérdése lesz, azokban az esetekben, amikor PAS-al érintett gyermekek vagytok. A PAS folyamatában ugyanis kénytelenek vagytok önképzéssel elsajátítani mindazt a tudást, ami a zavartalan szexuális működés és a zavartalan nemi élet biztosításához szükséges. Az osztályfőnöki órákon erről nem sok szó esik, ha igen, akkor is csak általánosságban. A PAS induktorotok nem ér rá ezzel a kérdéssel foglalkozni, annyira lefoglalja a saját mártír-szerepének tökélyre fejlesztése (különben képtelen volna évekig megtéveszteni a hatóságokat).

A PAS célszemélynek esélye sincs arra, hogy foglalkozhasson a felvilágosításotokkal, mert, ugye, nem találkozhattok. Ha nagy véletlenül mégis sikerül, akkor annyi a megválaszolatlan kérdés, hogy abba a rövid időbe, amit együtt töltötök, a szexuális felvilágosítás témája nem fér bele. De, ha bele is férne, akkor sem lesztek hozzá akkora bizalommal, hogy kérdéseket merjetek feltenni. A legtöbbetek, akiket érint a PAS, a gyámügy látókörében vagytok. A családsegítőtökhöz pedig annyi gyermek tartozik, és olyan rövid időt tölt nálatok (ráadásul akkor, amikor ti iskolában vagytok), hogy ezeken az alkalmakon esély sincs a szexuális felvilágosítás meglétét ellenőrizniük, pótolniuk, vagy pótoltatniuk. Már, ha eszükbe jut egyáltalán.

Pedig, elviekben az egészséges pszichikai fejlődésetek biztosítása a szüleitek kiemelt feladata. Még abban az esetben is így van ez, ha az egyikőjük bekattan, és PAS induktorként kezd el viselkedni veletek, felhasználva titeket az ő személyes bosszújához, az őt elhagyó féllel szemben. Az egészséges pszichikai fejlődésetek egyik fontos része az egészséges pszichoszexuális fejlődés is, Drágáim. A PAS folyamán azonban ez a kérdés a szüleitek figyelmén kívül marad, és ennek hiányát soha, senki nem kéri rajtuk számon. Pedig – elviekben – azzal, hogy ezt a fejlődési területeteket elhanyagolják, és nem segítik, tulajdonképpen a Btk. szerinti kiskorú veszélyeztetése cselekményt megvalósítják. A felelősség ezért egyetemleges, mert mindketten egyformán felelősek a szexuális-nemi felvilágosításotok elmaradásáért. Még akkor is, ha egyiküknek lehetősége sincs arra, hogy ezt megtegye - hiszen nem indít hivatalos eljárást, ha észleli a szexuális felvilágosítás elmaradását. Ha egyáltalán észleli (és nem csak ezen sorokat olvasva kap a fejéhez. ...)

Tudjátok, Kedveseim, sokszor a felnőttek titeket néznek le azért, mert 13-15 évesen teherbe estek, vagy teherbe ejtetek. Ráadásul, nem éppen intelligens módon még titeket közösítenek ki azért, mert szüleitek nem foglalkoztak a nemi felvilágosításotokkal. Hiszen, ha bármelyikük is órákat beszélgetett volna veletek a fogamzásgátlás, vagy a nemi érés, a nemi érettség és a tudatos családtervezés kérdésével, akkor tudatos döntést tudnátok hozni, még azzal kapcsolatban is, hogy kezdjetek,-e, és ha igen, mikor, szexuális életet élni.

Mivel ez nem történik meg, ráadásul, mindezt tetőzve, még érzelmi törődést sem kaptok otthon (egyikük, ugye, nem tud adni a kapcsolat hiánya miatt, a másik nem ér rá adni, a saját magával való érzelmi törődés ugyanis elveszi attól az időt, hogy ezt az egyébként nektek járó érzelmi törődést ténylegesen ne magának, hanem nektek adja). Tehát otthon érzelmi törődést és nemi-szexuális felvilágosítást nem kaptok, de belép az életetekbe a Nagy Ő. Legalábbis akkor a Nagy Ő-nek tűnik. Tőle megkapjátok mindazt a figyelmet, szeretetet és törődést, amit elsősorban, abban az életkorban még otthon kellene, hogy megkapjatok. Egyértelműen azonnal elköteleződtök mellette, és rajongani kezdetek érte.

Súlyosabb az eset, ha a Nagy Ő idősebb, mint ti vagytok. Ezekben az esetekben ugyanis nem lesz kérdés, hogy megtartsuk, vagy ne tartsuk meg, ha úgy esik, hogy a lányka megesik. Ráadásul, ezek azok az esetek, amikor a nemi fertőzések átterjedése is esélyesebb már. Az idősebb partner rafkósabb, jobban képes a párhuzamos kapcsolatok fenntartására, hiszen, ha nem vagytok felvilágosítva, arról sincs fogalmatok, mire figyeljetek oda, melyek azok a jelek, amelyek egyértelművé teszik, ha egy kapcsolatban hárman vagytok. Ráadásul, ha ő nem védekezik, mondván, hogy ő bizony nem kínlódik az óvszerrel, vagy éppen azt hiteti el veletek, hogy a védekezés kizárólag a lányok dolga és felelőssége, egyértelműen utat nyittok – tudtotokon kívül – a nemi fertőzés, és a teherbe esés eseteinek.

Ha egyidősek vagytok, Drágáim, akkor is súlyos a helyzet a felvilágosításotok hiányában. Ezekben az esetekben, ha a partneretek fel van világosítva, és jóindulatú is, akkor nincs semmi baj. A baj azokban az esetekben történik meg, amikor a partneretek maga is PAS-al érintett gyermek, felvilágosítva nincs, ráadásul, esetleg még szűz is. Ezek azok az esetek, amikor égő volna a másiktól mindezt megkérdezni. Hiszen, ha sosem beszélgettek otthon veletek erről a témáról, a párod előtt sem fogod merni felhozni a témát. Pusztán azért, mert fogalmad nincs arról, hogy ezt hogyan kell megtenni. Sőt: azt sem tudod, hogyan nevezd az érintett szerveidet, testrészeidet, miközben a szexről beszélgetsz. Nincs fogalmad arról, hogy bátran jelezheted, ha fáj a behatolás, vagy a bent történő mozgás, hogy ez a fájdalom a lányoknál azonnali hüvelyszárazságot okoz, aminek, ugye, egyenes következménye, hogy szakad az óvszer, szabad utat adva a Kis Fürge Bébikészítőknek. ….

És ez csak az egyik része a következményeknek. A másik része az, hogy még a gyakorlatban sem tudod megtanulni, hogy a fájdalom egyáltalán nem való a hitvesi ágyba. Ha a szexuális felvilágosítás hiányából adódóan nem tudod, hogy a szex az öröm, az élvezet és nem a fájdalom, a kín forrása, akkor csak annyit tudsz, amit a pornóból ellestél: lefekszel, és sikítasz. És sikítani is fogsz – legtöbbször a fájdalomtól. Hiszen, ha a partnered is vagy kezdő, vagy maga is felvilágosítatlan, nem tudhatja, mire figyeljen oda, mik azok a jelek, amelyekből egyértelműen láthatja, hogy a partnerének fájdalma és nem orgazmusa van éppen. … Ha pedig idősebb, és gyakorlottabb a partner, hisztinek fogja betudni, és nem elég, hogy belülről szétszaggat, hanem még a lelkedet is szét fogja taposni azért, mert hangot adtál a fájdalmadnak. Felvilágosítás nélkül még azt sem tudjátok, hogy ezeket az eseteket a Büntető Törvénykönyv szexuális erőszak elkövetésének hívja. …

Tényleg csak nagyvonalakban említettem most a nemi életetekre való hátrányos következményeit annak, ha a szüleitek egymással, és nem veletek vannak elfoglalva, a ti nemi érésetek idején. Ennek következményeit pedig, sajnos nektek kell viselnetek, Aranyaim. Kivéve, ha a nagyszülő odafigyel rátok. Persze, a PAS folyamán csak az egyik nagyszülőről beszélhetünk, mert a PAS célszemély, eleve ki van tiltva az életetekből, ez pedig magával hozza azt a tényt is: az ő szüleit is nélkülöznötök kell az életekből. A gáz az ilyen élethelyzetekkel az, ha pont az a nagyszülő prűd és vaskalapos, a szex és a nemi élet terén, akivel kapcsolatban maradhattok. Hiszen ő a saját tudásának legjavát képes adni nektek – ami korunkban már bőven édeskevés. Mégis valami – de rossz megoldás.

A szexről és a nemi életről való beszélgetés képes arra, hogy feltétel nélküli bizalmat alakítson ki szülő és gyermek között. Ezek azok az esetek, amelyek megtanítanák a gyermekeket az odafigyelés és a problémamegoldás művészetére, az átfogó és előrelátó gondolkodásra, az igaz szerelemre, a feltétel nélküli odaadásra, a személyes higiénia lényegére, hogy azt később, a saját gyermekének ő maga is, ugyanígy, szabadon és gátlás nélkül át tudja adni majd, a tanult példa alapján. És ugyanígy át is adja majd: a tanult példa alapján. Ha nincs előtte példa, ő sem fog tudni példával szolgálni. Illetve igen: elrettentő példával. Ugyanis ezek azok az esetek, amikor szabados szexuális életet kezdenek élni a tinik, és, mivel érzelmileg el vannak hanyagolva, a saját fontosság-érzetüket úgy erősítik, hogy idejekorán gyermeket vállalnak. A gyermekeiknek is ezeket az eseteket adják tovább – lévén, nincs más példa előttük.

Egy picit még kanyarodjunk vissza azokhoz az esetekhez, Drágáim, amikor a nagyszülő kap észbe, és próbál meg felvilágosítani titeket. Azt is mondhatnám, hogy ha a szüleitek kizárólag a PAS-al vannak elfoglalva, nem pedig a ti nemi éréseteket kísérik végig megfelelően, ez a lehető legjobb megoldás. De, sajnos, nem az. A nagyszülők csak azt a tudást képesek átadni nektek, amivel ők maguk is rendelkeznek. Az pedig, modern korunkban már édeskevés. Hiszen nagyszüleitek nem igazán használtak még tampont. Nem alkalmazták a férfiak fogamzásgátló eszközeit. Ha használtak is már óvszert, akkor a nagyszülő-unoka kapcsolatba nem fér bele, hogy az óvszer használatáról szót ejtsenek. Az ő életükben még nem volt szerepe a tudatos családtervezésnek, hiszen automatikusan az első udvarlóhoz mentek férjhez a lányok, és bátran vállalhattak babát is, mert szégyennek minősült a válás, a férfi pedig minden esetben betöltötte a családfenntartó szerepét. Szerencsésebb eset, ha a nagyszülő felvilágosultabb az átlag nagyszülőnél (azaz, a ti szavaitokkal élve: lazább). De, még a laza nagyi sem tud igazán lazán beszélni a szexről az unokájával. Ráadásul, az ő elvei szerint egy 13-14 éves gyermek még nem él szexuális életet, így nem is tartja ebben az életkorban fontosnak azt, hogy erről egyáltalán beszélgessen veletek.

Tehát abban az életkorban, amikor éledezni kezd a szexuális érdeklődésetek, tulajdonképpen, a PAS hatására nincs senki, aki felkészítene, aki felvilágosítana titeket minderről. A gyermekvédelem számára pedig, sajnos, nem szempont az, hogy utánanézzen, vagy rákérdezzen arra, hogy szexuálisan egyáltalán fel vagytok-e világosítva, vagy nem. Pedig az egészséges pszichikai fejlődés biztosításának része az egészséges pszichoszexuális fejlődés biztosítása is. Szóval kutya kötelességük volna, hogy erre legalább ők odafigyeljenek. De nem.

A PAS terhe alatt az is gáz, ha a PAS induktor ellenkező nemű, mint ti vagytok. A PAS induktor, ugye soha nincs tekintettel a ti érzéseitekre, vágyaitokra, így egyértelműen nem fogja észrevenni a nemi érésetek beindulását sem. A PAS célszeméllyel pedig nem ad nektek annyi időt, hogy ő pótolni tudná az életetekben az ebben az időszakban elengedhetetlen odafigyelést és törődést. Az orgazmusról ily módon nem is hallhattatok, max. annyit tudtok róla, hogy „élveztem” szóval illetitek. De arról fogalmatok sem lehet, hogy az orgazmus példának okán, megelőzheti a depressziós fázisok kialakulását az életetekben, megkönnyítheti a munkahelyi-, iskolai beilleszkedéseteket, és a hosszú távú párkapcsolat kialakítását is. Azok a kapcsolatok maradnak ugyanis hosszú távon együtt, és tartanak ki, masszívan, ahol jól működik a szex, ezáltal nem kell hiányolni a szexuális életből az orgazmust.

Mivel nem tanítottak nektek erről semmit, így nem tudjátok, hogy a szex nem azonos az orgazmussal. Nem tudtok arról, hol vannak a testeteken azok a pontok, amelyek ingerlésével ez az éteri érzés fokozódhat. Így arról sem tudtok, hogy a legjobb feszültségoldás az orgazmus. Férfinak, és nőnek egyaránt. Biztosan hallottatok már a „BP” és a HP” szindrómának nevezett jelenségről, melyet a tartós orgazmushiány okoz. Ha nem hallottatok róla, az azt jelenti: szüleitek elhanyagolták a szexuális-nemi felvilágosításotokat, és nem segítik a nemi érésetek természetes folyamatát.

Nem a ti hibátok, Drágáim. Azt kell mondjam, sajnos, a felnőttek menthetetlenek. Korunkban olyan felnőtt társadalom alakult ki, akinek csak saját maga a fontos, önmagukon kívül senki és semmi nem számít. Ennek pedig legjobb példája a PAS létrehozása, életben tartása és működtetése, átlépve rajtatok, és tudomást nem véve rólatok, de titeket felhasználva ehhez. Elég, ha megnézzük azt: társadalmi szinten milyen mértékben van elterjedve, és, hogy a PAS induktorok egymás között már képzéseket indítanak, dobogós helyezésekkel elismerve egymás produktumait (tipikusan onnan lehet őket felismerni, hogy a gyermeket csak jogszabályi szinten említik, a gyermekre való leírásukban egyáltalán nem az érzések, csak az őt érintő, a másik kikészítésére felhasználható jogszabályi lehetőségek forognak a szájukban).

Egészen embertelen megoldás ez, de a PAS induktor életéből hiányzó orgazmust valamennyire pótolni képes az, hogy a PAS-t fenntartja. Ezt az állításomat az a megfigyelés támasztja alá, hogy a PAS induktorok a folyamatos cselszövésekkel annyira lekötik a figyelmüket, hogy vagy nem alakítanak ki új párkapcsolatot, vagy ha esetleg ki is alakítanak, az nem harmonikus, és hiányzik belőle az orgazmussal telített, kiegyensúlyozott szexuális élet. A PAS induktorok ettől válnak kifejezetten ingerlékennyé és kegyetlenné. E kijelentésem értelmezéséhez ajánlom nektek megnézni a Hisztéria című filmet. Higgyétek el, Drágáim, tanulságos lesz.

Aranyoskáim!

Ma csak elővezettem ezt a kényes témát, de ígérem, folytatni fogjuk. Ha kérdésetek van, tegyétek azt föl nekem a nadfedeles@indamail. hu emil elérhetőségen. Egy levélben, természetesen név és beazonosíthatóság nélkül, itt, a blogon, válaszolni fogok. Mert ne feledd: ami téged érdekel, az mást is érdekel. Nem vagy egyedül!

Szeretettel ölel titeket:

Öreganyus

 

Ha szeretnél többet is megtudni a szülői elidegenítésről (PAS-ról), nézz jobbra. Ott találod a Címkefelhőt. Katt a PAS elnevezésű címkére. Sorra dobja majd fel a blog a találatokat. Jó nézelődést kívánok, azoknak is, akik most először hallanak a PAS-ról.

 

Ha várod a következő történetet, akkor, kérlek, like-old a Nádfedeles blog Facebook oldalát,ide kattintva Ott kerül megosztásra elsőként. Ha elégedett vagy a tartalommal, like-olhatod, és meg is oszthatod, ha időd, és kedved engedi. Ha pedig átviszed a tartalmat egy másik blogra, kérlek, linkelj vissza.

komment
süti beállítások módosítása