Nádfedeles

Csak ülök és mesélek ...

Licitálásoddal változtasd meg egy beteg fiú életét!

2018. február 25. 04:05 - Öreganyus

jotekonysagi_csorba_david.jpgAranyoskáim!

Egy szórakoztató segítségnyújtási lehetőséget mutatok most be nektek. A Valami Amerika készítői werkrajzokat tettek közzé a 3. rész megjelenésének apropóján. Tudnotok kell, hogy ha licitáltok az 5 rajz valamelyikére, azzal egy beteg fiú életén tudtok majd könnyíteni. Csorba Dávid gyógyíthatatlan genetikai betegségben szenved. Nem tud mozogni, beszélni, számítógép segítségével, online tartja a kapcsolatot a barátaival és a külvilággal.

Dávid nagy filmrajongó, a magyar filmek közül kedvence a Valami Amerika. Herendi Gábor rendező és Pindroch Csaba főszereplő boldogan vállalta, hogy személyesen vetíti le Dávidék budapesti lakásában az új filmet, így Dávid a magyar nézők közül először láthatta a Valami Amerika 3-t.

Ekkor határozták el az alkotók, hogy más módon is szeretnének segíteni a fiúnak. Weiler Péter kortárs képzőművész Valami Amerika 3 forgatásáról készült képei a kulisszák mögötti hangulatot, a film elkészítésének legjobb pillanatait örökítik meg pop-art stílusban. Herendi Gábor kezdeményezésére boldogan egyezett bele, hogy Dávid javára árverezzék el az 5 werkrajzot a Vaterán, az árverésekből befolyó összeget pedig Dávid fejlesztésére és segédeszközeinek vásárlására fordítsák.

vatera-licit2.jpg

Herendi Gábor kezdeményezésére, Weiler Péter képzőművész boldogan egyezett bele, hogy Dávid javára árverezzék el a forgatás emlékezetes pillanatairól készült werkrajzokat.

A figuratív pop-art képeiről és performanszairól ismert kortárs képzőművész 25 éve állít ki rendszeresen budapesti galériákban. Színes világában visszatérő téma a Balaton, a 70-es és 80-as évek formavilága. Ismert művészekről gyakran készít portrékat, legutóbb a top 15 magyar zenekarról, amit jótékonysági céllal árvereztek el 2016-ban. 

Weiler Péter egy különleges műfajt teremtett a Valami Amerika 3 kapcsán, a werkrajzot. A művek vegyes technikával, akvarell papírra készültek, képei a forgatás hangulatát, a film elkészítésének legjobb pillanatait örökítik meg pop-art stílusban. 

Licitálj te is az egyedi werk-képekre a Vaterán, és állj egy jó ügy mellé! Az aukció teljes bevétele a Duchenne-féle izomelhalásban szenvedő Csorba Dávid megsegítését, életminőségének javítását szolgálja.

vatera-licit.jpg

Aranyoskáim!

Ha érdekel titeket, vagy szüleiteket a licit, ide kattintva máris az aukciós felületen találhatjátok magatokat.

Szeretettel ölel titeket:

Öreganyus

 

Ha várod a következő történetet, akkor, kérlek, like-old a Nádfedeles blog Facebook oldalát,ide kattintva,  Ott kerül megosztásra elsőként. Ha elégedett vagy a tartalommal, like-olhatod, és meg is oszthatod, ha időd, és kedved engedi. Ha pedig átviszed a tartalmat egy másik blogra, kérlek, linkelj vissza.

komment
Címkék: társadalom
süti beállítások módosítása