Nádfedeles

Csak ülök és mesélek ...

Hipnotizált Zombiland

2018. április 13. 14:58 - Öreganyus

vagy_1.jpgAranyoskáim!

Az éjjel arról írtam nektek, hogy a társadalom a saját megmentői, a civilek ellen fog fordulni, jól láthatóan, az elkövetkezendő napokban. Ez a folyamat nem most kezdődött, a listázásukkal, hanem a választások másnapján, amikor a Világ Kakaduja azt nyilatkozta: aki nem a Narancsra szavazott, az mind rosszat akar annak, aki újbóli hatalomra segítette ezt az embertelen rendszert. No, persze, nem mondta azt, hogy embertelen rendszer – hiszen igaz szó nem szokott az ő szájukon kijönni. Pontosan úgy fogalmazott: akik nem a Narancsra szavaztak, azok mindegyike a fejlődés útjában áll, Soros parancsára. …

Akkor, azonnal az futott át az agyamon: a migránsok-szót most helyettesítették be a civilek- szóval. És a civilekre eresztik azokat, akiknek jogait ők próbálják érvényesíteni. Ezt a nagy bejelentést, egyébként az ellenzék némán tudomásul vette. Ami pedig azt jelenti, hogy az ellenzéktől védelmet nem remélhet a civil társadalom, ha a hipnotizált zombik támadásba lendülnének.

Az elmúlt 2 éve egyébként is arról szólt a civileknek, hogy adatlapjaik folyamatos tiltásban voltak a Facebookon, és, mivel be volt mérve az IP-címünk, újat nem is lehetett regelni, mert azonnal törölték. Így a híreiket egyre nehezítettebb körülmények között tudják terjeszteni csak (a nagy portálok központi felvásárlásával ugyanis a hírportálok már alig-alig vesznek át civil híradásokat). Ezt követte az a lépés, amikor a Narancs fizetett trolljai, a napi betevő falatért, mint egy robot akadtak rá az érdekvédőkre és járatták le, minden szinten, minden formában – vagy őket magukat, vagy az írásaikat, és az elért eredményeiket. Az érdekvédők védekezni sem voltak képesek ez ellen, mert ők a társadalmi érdekvédelemmel töltött időt nem áldozták be a saját védelmükkel töltendő idővel. Minek következtében nem voltak képesek reagálni. És ezt a trollok is, pontosan jól tudták.

Ezt követte az érdekvédők által üzemeltetett portálok először időszakos, majd teljes elérhetetlenné tétele, szintén fizetett, Narancs alkalmazottak által. Mert még, ha magáncég tette is ezt, busásan megfizették azért, hogy nemzete árulójává váljon (talán nem véletlen, hogy most már szinte minden civil blogol). Majd jött a rendszer által Fekete Listának szánt, civil megítélés szempontjából azonban Dicsőség-lista (erről írtam az éjjel nektek). Én legalábbis dicsőségnek tartom, ha valaki nem hajlandó kiszolgálni ezt az elnyomó rendszert, hanem, az egyre dinamikusabban szűkülő demokratikus feltételek, és magától a társadalomtól érkező támadások ellenére is, még most sem adja föl a társadalmi érdekek érvényesítésének vágyát.

Itt és most szándékosan nem térik ki a civilek központi formában történő, anyagi ellehetetlenítésére, mindezen folyamatok közben – az egy nagyobb lélegzetvételű írás lesz, majd hamarosan.

Ma már taktikai-logikai gondolkodással igyekszem figyelni a Narancs-nyilatkozatokat. Rájöttem ugyanis arra, hogy ha botrányt kiáltanak a Központi Hírharsonában, a zombik – mint gyöngytyúk a takonyra – rá is kapnak a botrányra ezerrel, ily módon a nagyobb fajsúlyú, civil érdekvédelemért kiáltó ügyek el is vannak rejtve, azonnal a köztudat és a közvélemény elől. Mire gondolok?

Példának okán: mely napon borították a civilek listázását, a saját védelmükre kényszerítve őket, hogy a civilek ne figyelhessenek másra? Hát azon a napon, Drágáim, amikor az volt a civileket is érintő hír: a Fővárosi Törvényszék elkaszálta az Emberminisztériumot azért, mert éveken keresztül szegregált oktatásba kényszerítette a gyermekeket. Emellett, több iskolának tiltotta meg, hogy további osztályokat indíthasson, és mindezt még meg is fejelte azzal, hogy 50 millára büntette a minisztériumot.

Nem hallottatok minderről? Nem véletlen. Mert elterelték a figyelmeteket – megint –, most azzal, hogy belistázták a civileket. A civilek is csak erre figyelnek, mert védekezésre kényszerítik őket.

Így már nem is maradt senki, aki felhívja arra a társadalom figyelmét, hogy Hé, Ember! Hát nem veszed észre, hogy ez a bírság, amit a minisztérium kapott, tulajdonképpen nem is bírság, csak a közpénzek átcsoportosítása ide, majd oda, és vissza? Ugyanis a minisztérium közpénzből működik. Ha megbírságolják, a bírság összegét abból a közpénzből fizeti meg, amelyből működik. Méghozzá kinek fizet? Az Államkincstárnak, vagy a MNB-nek, akik mindegyike a közpénzek őrzője, és nagybani elosztója. Majd, mivel a bírság összegének kifizetésével csökken a minisztérium működési kerete, újabb működési költségkeretet igényel. No, és honnan? Hát persze, hogy közpénzből, és Államkasszából – ahová a közpénzből származó bírságot befizette. …

Szóval valóban bírság-e az a bírság, amit az Emberminisztérium kapott a szegregált oktatás engedélyezéséért és évekig való fenntartásáért? … Persze, hogy nem az. Csak sakkoznak a közpénzzel. Innen elveszem, ide beteszem, aztán az egészet onnan visszaveszem.

Egyszerű, mint az egyszeregy.

És ezzel két legyet ütnek egy csapásra: a civilek ezen eredményét elrejtik a közvélemény elől. Merthogy jelenleg ellenség. És még egy nagyon fontos dolgot is elrejtenek ezzel együtt: azt, hogy maga az eredmény, a civileknek köszönhető. Mert ezt a tényt bújtatni kell a kíváncsi tekintetek elől, nehogy elfelejtsék gyűlölni a civileket, miközben a nem Bűvöletben élő társadalmak tapsolnának azért, hogy többé sem a roma, sem az SNI gyermekeket nem lehet elkülöníteni a közoktatásban. A Család- és Gyermekbarát Áldott Jó Ember és sleppje érte el ezt az eredményt? Nem. Hanem a civilek. Akiket most, kormányzati rendelésre köpködni és támadni kell. ….

Tehát tény az: a Narancs bátorította az iskolai szegregációt, a civil segített ennek felszámolásában. A nép fejében mégis ki az ellenség? .. Nem fogod kitalálni: természetesen a civil. … Mert ha azt mondják, az biztos úgy is van. …

És, hogy szintén egy másik civil területet említsek: a Devizaadósok érdekvédői kitették a Parlament elé a devizával járó jogsérelmeket elszenvedett emberek cipőit. Azok cipőit, akik belehaltak a reménytelenségbe, és kilátástalanságba. Nem hallottál róla? Nem bizony. Mert még mindig a választási csalás okozta sokkban vagy, miközben a civil-listáról beszélnek neked, és hisztériának minősítik azt, hogy képessé válj nevetni a civilek végső vergődésén, ahelyett, hogy mellé állnál. Megmutatom neked az összefoglalót a választás másnapjának civil eseményéről (a felvételt az X-Televízió készítette):

Ezért merem azt kimondani, nyugodt szívvel, és lelkiismeret-furdalás nélkül: hipnotizált zombik országa lettünk. Mi, magyarok. Azok a magyarok, akiknek nyilaitól rettegett anno az egész világ, mert még a Római Birodalmat is betörték, és a terjeszkedését megállították. Bezzeg most! Most, tulajdonképpen azt mondhatjuk: a magyarok hülyeségétől retteg az egész világ – ami azt jelenti: sem emberszámba, sem komolyan nem vesznek bennünket ma már, világviszonylatban. S mivel ez ellen tenni próbálnak a civilek, hát ellenségnek lettek kikiáltva, azonnal, a migráns-ellenség után. Talán azért lehetséges ez, mert kb. olyan veszélyes egy civil is, a társadalomra, mint egy háború elől menekülő gyermek. …

Ugye, ismeritek már jól azokat a mémeket, melyek arra próbálják fehívni a figyelmet, hogy már a választás másnapján eltűntek a migránsok? Behelyettesítették azonnal, a köztudatban a rettegés tárgyát a civilekkel.

S hogy közben a saját sírjaikat ássák a hipnotizált zombik?

Valószínű.

Csakhogy, mikorra minderre ráeszmélnek, nem marad az országban olyan civil, aki az érdekeiket megvédené, és képes volna megakadályozni azt, hogy államformánk királysággá változzon.

Ehhez ugyanis már nem kell sok. A nyártól jönnek a helytartók és az ispánok. Csak mindez előtt még birkóznak egy kicsit az EU-ban, a hipnotizált zombik támogatásával a markukban. Majd, mikor ott elsikáltak mindent, visszaállítják a feudalizmus korát Magyarországon, mert addigra kivéreztetik az összes olyan civilt, aki mindez ellen tehetne. Igen. Mondhatjátok, hogy Öreganyus nem aludta ki magát az éjjel, és nem tudja, mit beszél. Való igaz, hogy nem aludtam, de azért tudom, mit beszélek. És, ha visszagondoltok a két és még az egy évvel ezelőtti nyilatkozataira a Narancsnak, arra vonatkozóan, hogy hogyan is fogják átalakítani az önkormányzati rendszert, akkor tudjátok, hogy ez bizony nem mese.

Ez a fájdalmas valóság.

Csak elterelik a figyelmeteket, és veletek tépetik szét azokat a civileket, akik mindezt képesek volnának megakadályozni.

Mindenkinek legyen a lelke azon döntésében, hogy felnyársalja-e a civilt, vagy mellé áll.

Szeretettel ölel titeket:

Öreganyus

 

Ha várod a következő történetet, akkor, kérlek, like-old a Nádfedeles blog Facebook oldalát,ide kattintva,  Ott kerül megosztásra elsőként. Ha elégedett vagy a tartalommal, like-olhatod, és meg is oszthatod, ha időd, és kedved engedi. Ha pedig átviszed a tartalmat egy másik blogra, kérlek, linkelj vissza.

komment
süti beállítások módosítása