Nádfedeles

Csak ülök és mesélek ...

Ceruzáért osztálykirándulást adnak a Mesedoktorok

2018. április 11. 13:23 - Öreganyus

matrix-ceruza-koszonjuk.jpgKórházak - rendelőintézetek tárgyi feltételeinek támogatására és szegénységben élő kisgyermekek megsegítésére óvodai csoportok, általános iskolai osztályok, középiskolás csapatok részvételével a Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Mesedoktorok Csapat ceruza, filctoll, zsírkréta gyűjtő akciót szervez.

Most jótékony célra át lehet adni az újszerű, még használható filctollat, ceruzát, zsírkrétát, ecsetet, vízfesték - tempera készletet, tollat. A legtöbb darabot összegyűjtő általános iskolás csapat a 2017/2018-as év végi osztálykirándulását 300.000. Ft értékben az alapítvány fizeti, a legtöbb darabot összegyűjtő óvodai csoport és középiskolás csapat 60.000 - 60.000 Ft értékű díjazásban részesül.

A Mátrix Közhasznú Alapítvány www.mesedoktor.hu kórháztámogatása révén az összegyűjtött adományok rászoruló kisgyermekekhez, illetve gyermekkórházakba kerülnek, ahol a gyerekek gyógyítását - fejlődését a résztvevőkkel így közösen segítjük elő!

Segíteni jó, segítsünk közösen! Értékes díjak!

S hogy mi a teendőtök? Kattintsatok ide!

Mátrix Közhasznú Alapítvány

 

Ha várod a következő történetet, akkor, kérlek, like-old a Nádfedeles blog Facebook oldalát,ide kattintva,  Ott kerül megosztásra elsőként. Ha elégedett vagy a tartalommal, like-olhatod, és meg is oszthatod, ha időd, és kedved engedi. Ha pedig átviszed a tartalmat egy másik blogra, kérlek, linkelj vissza.

komment
süti beállítások módosítása