Nádfedeles

Csak ülök és mesélek ...

... mert nincs korrupció ....

2018. március 31. 04:00 - Öreganyus

korrupcio3.jpgAranyoskáim!

Egy intenzív hírről elmélkedem ma, mert mindenhonnan az folyik: hazánkban nincs korrupció. Áh, ez nem az. … Amikor családon belül valaki megnyomorítja gyermeke anyját, de mentelmi jogot kap, csak azért, mert politikusnak állhat, ha jó a kapcsolatrendszere – ez nem korrupció. Ez nem az. Csak jól fekszik, valakinél, valahol, a magasabb szinteken, és ennek okán megteheti. De ez nem korrupció. … Pusztán vakszerencse.

Elszállt az agyam, és nem fogok finomkodni. A családon belüli erőszak kérdésében nincs pardon. Főleg nem egy olyan esetben, ahol a képviselőjelölt megnyomorította gyermeke anyját, és a hatóságok voltak olyan impotensek, hogy 3 év alatt sem emeltek vádat a nyilvánvaló tények és rendelkezésre álló nagy halom bizonyíték mellett sem. De ez nem korrupció. … Ez nem az. Csak szoros a haveri viszony az elkövető és az ügyész között. …

Az elmúlt hetekben, még a csapból is az folyt, hogy hazánkban nincs, nem létezik, soha nem is volt, de nem is lesz korrupció. S most itt áll egy anya, a gyermekével, és retteg, hogy az a barom exe mikor talál rá, és mikor megy fel úgy a hava, hogy befejezze, amit elkezdett, és meg is ölje őket. A kisujját már levágta baltával, a nyakát csak azért nem, mert a nyakára, baltával mért ütéskor lerepült a balta feje a nyeléről. Áldozatvédelem, mint olyan, nem létezik hazánkban, a Választási Bizottság, ami, ugye, Nemzeti, az meg azt mondja, hogy mindez nem probléma, mert az elkövető - idézem: „intelligens ember”. … Intelligens. … Hát, tudjátok, ha ezt a viselkedést takarja az intelligens-jelző, akkor én inkább nem akarok egy ilyen országban intelligens lenni. Meg is indokolták: azért intelligens, mert 4 diplomája van. … Esze meg egy szál sem, és empátia sem sok szorult belé – de, intelligens, és semmiképpen sem korrupt, hiszen a Bizottság még azt is hozzátette: ő volt a megyei NAV vezetője. …

Na és? Azért, mert egy nemzeti-nek csúfolt hatóság élén állt, már mindent megtehet, mert úgysem eshet bántódása? … Meg bizony. Pusztán azért, mert nincs korrupció. Hazánkban nincs korrupció. Itt megbüntetik, igazságosan az elkövetőket. Ha az elkövető sehol nincs pozícióban. … Csak, mert nincs korrupció. ….

Ha egyéb, polgári peres ügyben fordultok bírósághoz, ott sem jobb a helyzet, Drágáim, mert ott meg bevezették azt a szokásjogot, hogy ott meg már jogszolgáltatás van. Nem igazságszolgáltatás, hanem jogszolgáltatás. Miért kellett az új rendszer? Mert az igazságot nem tudod megvásárolni, a jogot viszont igen. Ezért hívják jog-szolgáltatásnak. Ha igénybe akarod venni ezt a szolgáltatást – mivel szolgáltatás – fizetsz érte. Ha nincs rá pénzed, nem lesz jogod sem a bíróságon. … Mert nincs korrupció.

Szerencséd lesz, ha befejezvén a középfokú iskolai képzést, vagy főiskolára tudsz menni, vagy pedig el tudsz helyezkedni – itthon. Persze, mindez csak akkor fog megvalósulni, ha szüleid jó pozícióban dolgoznak, és vagy betolnak a fősulira (támogatva a fenntartó alapítványt), vagy be tudnak nyomni jó pozícióba, ahol nulla szaktudással, nulla emberséggel (ami egyre gyakoribb jelenség), lehetőleg érdemi munkavégzés nélkül annyi havi fizetést kapsz majd, mint amit mások egy év alatt visznek haza (lásd a volt NAV elnök, most képviselőjelölt esetét), mert nincs korrupció. … Csak elvárt dolog, hogy szüleidnek már legyen kialakított kapcsolatrendszere ahhoz, hogy az utadat egyengetni tudják majd. Lásd még a volt NAV-elnökön túl az orrát turkáló BKV vezér esetét is, mindehhez. Mert nincs korrupció.

Mivel hazánkban nincs korrupció, így az sem fordulhat elő, hogy valaki szexuális zaklatásokat követhessen el, sorozatban, a női munkatársaival szemben, majd ejnye-bejnye nélkül (női főnöktől kapva ezt az elnézést) tovább garázdálkodhasson a közéletben. Csak azért, mert ő anyuci pici fia, anyuci pedig a kormánypárt egyik prominens képviselője. Igaz, ő maga ellenzéki színekben zaklatja a nőket, és vedel, de – a Választási Bizottság szavaival élve – intelligens. Hiszen Anyuci a diplomát is elintézte neki. … Mert nincs korrupció.

Az egészben az a leggázabb, hogy ennek az intelligens politikusnak a főnöknője most miniszterelnöknek jelölteti magát. Mert ő is intelligens, hiszen ezért hagyja garázdálkodni, pártján belül ezt a perverzt, rászabadítva őt a női munkatársaira, hogy színesebbé tehesse életüket azzal, hogy nem hagyja őket békén. Ja, hogy ellenzékről beszélünk, ahol kormánypárti csemete landolt? Megtehette. Mert nincs korrupció. …

A politika, Kedveseim, láthatjátok, maga a fertő.

Nincsenek elvek. Nem létezik igazság, igazságos rendszer, emberi viszonyulás a világhoz. Pontosabban: azt mondják a mai öregek: elqrvult a világ. … Azt kell mondjam, igazuk van. Az ellenzék befeküdt a kormánypárt hívó szavának – pozícióért, és közös üzleti kapcsolatokért (a leeső közbeszerések zsíros összegeiért), mert nincs korrupció. A képviselők ma már lehetnek gyilkosok, pedofilok, perverz állatok, hiszen a rokonság már ezer éve befészkelte magát a Parlament falai közé, akkor ott tuti, neki is helye van. A többi fiatalnak meg marad a közmunkarendszer, meg azok a minimálbér alatti lehetőségek, amit ezek az elkényeztetett úrifiúk, és kitartottkák -csak emlékezzetek a meztelen csapolásról készült fotóra, szintén ellenzéki vezető pozícióban lévő, fiatal „hölgy” vonatkozásában, vagy éppen a pornónaptárral büszkélkedő államtitkárra, stb., ne soroljam a politikai erkölcsöket, és nemes emberi tartást, ami a mai politikai életet és politikai erkölcsöt jellemzi. Hiszen jellemezheti – mert nincs korrupció.

Lévén, senkinek nincs aranyból a feneke, nem kapnak zsíros, vezetői beosztást az ágyasok, és nem viszik őket világ körüli utakra sem, közpénzen. Mert nincs korrupció. …. Ha pedig a sajtó megszellőzteti ezeket az eseteket, gyorsan elválnak, és elveszik az ágyast, és a sajtó máris unalmasnak találja a sztorit – mert nem pont olyan romlott, mint maga a mai politikai elit. … Áh. … A férfiak sem különbek. Láthatjátok: asszonyokat nyomoríthatnak meg, gyermekeket zaklathatnak szexuálisan, verbálisan, fizikailag – megtűrt személyek, és megtűrt elkövetési módok a parlamenti padsorokban. Rakásra csalhatják az aasszonyaikat, mert ma, hazánkban nem az lehet politikus, akinek van erkölcsi tartása, hanem az, aki a szívó-szúró-versenyt, és a válóperek versenyét klasszisokkal megnyeri. Olyan politikusok állhatnak kamera elé, akiknek az arca már felpüffedt a drogoktól, és az alkoholtól, ezzel a megjelenéssel és életúttal állítva „példát” a mai fiatalság elé.

Jól példázva azt: ha jó hátttérszéllel érkeztél a világba, bármit megtehetsz, büntetlenül, akkor is sztár leszel, mert érinthetetlen vagy. Csak azért, mert hazánkban nincs korrupció. ….

Aranyoskáim!

Ne gondoljátok, hogy mindez csak a politikai életet jellemző viselkedési-, és erkölcsi norma volna. Ugyanez vonatkozik a civilekre is. Ha a civil befekszik a politikának, működni képes, de, ha egy civil civil marad, akkor a működéséhez szükséges anyagi kereteit azonnal meg vonják.

… Elqrvult a világ. …

El.

Vagy befekszel, és jól fekszel, vagy elpusztulsz. … Mert nincs korrupció jelenünk Magyarországán.

De az általános iskolásokra erkölcstan tanulást kényszerítettek rá –  erkölcsi példamutatás nélkül. Tényleg: hány olyan településről tudtok hazánkban, amelynek vezetője még nem volt elítélve, valamilyen bűncselekményért? ….

Szeretettel ölel titeket:

Öreganyus

 

Ha várod a következő történetet, akkor, kérlek, like-old a Nádfedeles blog Facebook oldalát,ide kattintva Ott kerül megosztásra elsőként. Ha elégedett vagy a tartalommal, like-olhatod, és meg is oszthatod, ha időd, és kedved engedi. Ha pedig átviszed a tartalmat egy másik blogra, kérlek, linkelj vissza.

komment
süti beállítások módosítása