Nádfedeles

Csak ülök és mesélek ...

Az oltóanyagok és a bölcsőhalál közötti összefüggésekről ...

2018. április 08. 07:05 - Öreganyus

oltas_1.jpgAranyoskáim!

A minap bejárta a sajtót a hír, hogy egy apát most vontak per alá hazánkban, mert nem adatta be gyermekének a kötelező oltásokat. Nagy valószűnéség szerint, a hazai jogszabályi környezetben ezért börtön vár rá, mert csecsemője meghalt – a vádat emelő ügyész szerint azért, mert a baba nem kapta meg a pár napos korban kötelező oltást.

Csavar a történetben, hogy szakértő nem vizsgálta a halálhoz vezető, esetleges más körülményt, kizárólag az oltás meg nem történtére koncentrált a nyomozás, mert az apa közismerten oltásellenes aktivista (értsd: nyíltan szembe helyezkedett a gyógyszerlobbi érdekköreivel). A bírósági eljárás még most sem veszi figyelembe hazánkban azt a temérdek orvosi, szakmai anyagot, amelyek pontosan leírják, és kimutatják, mekkora szerepük van a túlzottan fiatal életkorban történő oltóanyagok a babák szervezetébe való juttatásának.

Az éremnek mindig két oldala van, a sajtó az ilyen ritka esetekben pedig kizárólag egy oldalra koncentrál, és ugyanazt állítja, mint az ügyész: a csecsemő az apa felelőtlensége miatt halt meg, ezért az apának bűnhődnie kell. … Nem fogok most a kérdésben állást foglalni, tekintve, hogy nem ismerem pontosan a nyomozás során készült szakvéleményeket. Mindössze csak a másik oldalt is szeretném bemutatni. Azokat a szakanyagokat, amelyek leírják, kifejtik, és alátámasztják a nagyon korai életkorban, csecsemőknek beadott oltások következményeként a korai bölcsőhalált.

Mint említettem, hazánkban most zajló (és ez nem az első ilyen) per azért vonja felelősségre az apát, mert pár órás/napos korában nem járult hozzá, hogy gyermekének a kórház beadja a kötelezőnek minősített oltást. Ez a per akkor zajlik, amikor Amerikában, szintén a bíróság azt mondta ki (persze, nem magyar szakértőkkel és nem a magyar jogrend alapján), hogy egy csecsemőnél bekövetkezett bölcsőhalált az a pár napos korban kötelezően beadandó oltás okozta, amelyet a magyar apa nem volt hajlandó beadatni gyermekének, és, amiért most a hazája perbe is fogta őt ezért. …

Érdekes egy faramuci helyzet ez, nem?

Idézet az amerikai bírósági döntésből:

"Ebben az ügyben, áttekintve a bizonyítékokat, arra következtettem, hogy sokkal valószínűbb, minthogy nem, hogy a vakcinák alapvető szerepet játszottak J.B. halálában. E hatás nélkül ő nem halt volna meg. A gyulladáskeltő citokinek neuromodulátori szerepe a csecsemők medullájában (nyúltvelő) jól ismert, és valószínűleg ez az oka, hogy a bölcsőhalálok jelentős számban valamilyen enyhe fertőzéssel együtt fordulnak elő. Arra következtetek, hogy az oltások által stimulált citokineknek alvás közben ugyanilyen hatása van a csecsemőre nézve."

Az Amerikai Élelmiszerbiztonsági Hivatal (FDA) példának okán, már többször is hangsúlyozta, hogy a Tripedia nevű oltás, melyet a Di-Per-TE, a szamárköhögés, a diftéria és tetanusz eseteiben adnak be, a mellékhatásai révén felelős a bölcsőhalálokért, az anafilaxiás sokkokért és az autizmusért is. Nemrégiben tudósítottam arról, hogy hazánkban, csak Budapesten naponta egy új autizmus diagnózis születik ma már.

Ugyan, mi lehet ennek a kiugróan magas esetszámnak az oka? …

Kutatók figyelték azokat a babákat, akiknél a szülők együttműködtek a kutatókkal, és légzésfigyelővel nézték a légzési rendellenességeket, hogy a babák egészéges ütemben lélegeznek-e, addig a napig, míg az oltást meg nem kell, hogy kapják. Az oltást követően azonban olyan méretű sokk éri a baba szervezetét, és immunrendszerét, hogy az oltás után már egy órával a légzésfigyelő gép riaszt, mert elkezdődnek a légzéskimaradások a beoltott babáknál. Az oltást követő 48 órában szintén emelkedett riasztás-értékeket kaptak, majd ezt követően az oltás 5-7. napján, megint. Ezt követően csökkent a babák szervezetének stressz-szintje, majd az oltást követő 24. napon megint emelt stressz szint volt kimutatható.

A kritikus napokon rángógörcsök és apnoé jelentkeznek a babáknál, ezeken a napokon, a kutatásban részt vevő babák közül, 10-ből 2 került kórházba, légzési rendellenességekkel.

Ide kattintva még több információ olvasható a bölcsőhalál okait kutatók megállapításairól, és szakmai eredményeiről. Összegezve: a kutatók megállapítják, hogy a bölcsőhalálok 95%-át a kötelezően beadandó oltások okozzák.

Aranyoskáim!

Joggal kérdezhetitek, hogy ha az oltóanyagok, tulajdonképpen gyilkos szerek, miért kötelező beadatni?

Én azt gondolom, azért, mert pénz van benne.

Mármint a gyógyszergyártóknak.

Számukra abban is jó pénz van, ha a kötelező oltásokba nem hal bele a baba, hanem „csak” maradandó fogyatékosságot, vagy betegséget szerez. Akkor ugyanis élethosszig tartó időtartamban kell szednie, az életben maradása érdekében azokat a gyógyszereket, amelyeket azok gyártanak, akik a gyilkos, vagy károsodást okozó szereket legyártották.

A bevezetőben említett magyar vonatkozású perbe nem fogják bevonni az amerikai kutatási anyagokat, és azok eredményeit, ezt borítékolom.

Miért?

Mert a gyógyszerlobbi szorosan összefonódik a politikai elit jólétével. Igen. Szintén joggal kérdezhetitek, hogyan jön mindehhez a politika? Hát úgy, Kedveseim, hogy a politikai elit maga a jogalkotó, aki meghatározza a hazánkban hatályos jogi szabályozási rendszert. Ebben a formában ők azok, akik arról döntenek, hogy melyik oltás a kötelező, és melyik a választható. Természetesen a jó pénzért választható oltás. Merthogy én még olcsó oltóanyaggal nem találkoztam. Vagy ti igen? …

Most egy picit elkanyarodom a bölcsőhalál témájától, hogy párhuzamot tudjak vonni az oltások hatékonysága/kártékonysága között. Tavalyelőtti évben attól volt hangos a sajtó, hogy a középiskolás lányokat kötelező jelleggel beoltják HPV vírus ellen, magával a HPV vírussal. Ha iskolaidőben adatják be ezt az oltást a lányoknak, akkor ingyenes. (Érzékeled ebben a feltételrendszerben a beetetést? Ha nem, akkor az nagy baj.)

Röviddel ezt követően kiderült, hogy a HPV vírus szervezetben való megjelenése elkerülhető a szabados szexuális élet leredukálásával, és a szexuális aktust követő megfelelő higiéniával. …. Eredmény: idén már nem kötelező, hanem csak választható a HPV elleni oltás (ami, egyértelműen, a tudatos életvezetéssel teljesen fölösleges is, egyébként. …)

Ugyanezek a körök kerültek megfutásra az influenza elleni, kombinált oltások beadásával is. Idén már szinte mindenki tisztában van azzal, hogy annyit ér, mintha a nyílt törésre tennénk egy ragtapaszt – pont arra a vírusra nem hatékony, amelyikre kitalálták. Mégsem szüntették meg, ugyanúgy ajánlják tovább, pedig most már köztudott, hogy teljesen hatástalan az influenza ellen.

De jó pénz van benne.

Nekünk csak az életünk, és az egészségünk mehet rá arra, hogy mások jól élhessenek, a mi kárunkra.

Azt pedig, aki így, vagy hasonlóan gondolkodik, hazánk jogrendszere, mint látható a fent említett, hazai perből is, el fogja ítélni.

… Ahogyan Geréb Ágnest is elítélték – mert a tevékenységével szintén a gyógyszerlobbi érdekeivel ellentétesen vezetett le szüléseket, mindenféle kemikália nélkül, ezzel bevételkiesést okozva a gyógyszergyártóknak. Ő ugyanis nem adott oxitocint, hanem megvárta, hogy a szülés a maga természetes módján megindulhasson. Koncepciós eljárásban mégis elítélték, olyan halálesetekért, amelyek, bár igen sajnálatosak, de kórházban is elkerülhetetlenek lettek volna. Érdekessége Ágnes ügyének: olyan jogszabály alapján ítélték el, amely jogszabály a per megindulásakor még nem is létezett. Az otthon szülést ugyanis Geréb Ágnes perének megindulásakor még nem rendezte jogszabály. Vonatkozó törvényt csak a per alatt alkották meg, majd a sebtiben összeállított törvény alapján ítélték el.(Kérdés: ha nem létezett a vádemeléskor az a jogszabály, amely alapján elítélték őt, mi alapján emeltek egyáltalán vádat? Hazánk, ezek szerint a Csodák Országa. Nálunk minden-bármi megtörténhet, a pénz és a hatalom érdekei szerint. …)

Ne feledjétek, hisz láthatjátok, Aranyaim: mindenki így jár, aki szembemegy a gyógyszerlobbi érdekeivel. S hogy hogyan fogjátok tudni ti megvédeni a gyermekeiteket a mások pénzszerzési vágyától vezérelt esetleges korai bölcsőhaláltól? Jelen szabályozási rendszerben, azt kell mondjam, sehogy.

Ha a bölcsőhalál bekövetkezik, nem fogják vizsgálni az oltóanyag gyártók felelősségét. Nem fogják vizsgálni annak a politikusnak a felelősségét, aki az adott oltóanyagot javasolta az Országgyűlés számára kötelezővé minősíttetni. Azok felelősségét sem fogják vizsgálni, akik rábólintottak a kötelezővé tételére. Nem fogják vizsgálni annak a minősítési intézménynek a felelősségét sem, amelyik engedélyt adott a halált okozó oltóanyag hazai forgalmazására, mert benézve az összetevőket, egészségre ártalmatlannak minősítette azokat. Téged viszont, ha úgy döntesz, mindennek nem akarod kitenni gyermekedet, perbe vonnak, és hosszú évekre börtönbe zárnak majd.

Mert hazánk, politikusok által jól reklámozottan „család- és gyermekbarát” ország. …

Szeretettel ölel titeket:

Öreganyus

Kapcsolódó:

Gondolatok a szennyezett oltóanyagokról ...

 

Ha várod a következő történetet, akkor, kérlek, like-old a Nádfedeles blog Facebook oldalát,ide kattintva,  Ott kerül megosztásra elsőként. Ha elégedett vagy a tartalommal, like-olhatod, és meg is oszthatod, ha időd, és kedved engedi. Ha pedig átviszed a tartalmat egy másik blogra, kérlek, linkelj vissza.

komment
süti beállítások módosítása