Nádfedeles

Csak ülök és mesélek ...

A rákos daganatot a társadalomból is ki kell vágni ....

2018. április 06. 07:12 - Öreganyus

dobrogi.jpgÖnnek is joga van tudni, hogy a joggal való visszaélés útján magát kisebbségi támogatással hatalomba juttatott jelenlegi kormány, antidemokratikus uralmának megőrzésére készül! Véletlenül sem szólítja fel az ország választópolgárait, hogy minél többen menjenek el szavazni, mert a nagy részvétel a bukását okozhatná. A civilellenességéről egyre hírhedtebbé vált Fidesz csak a kisebbsége támogatásával tudná megőrizni a választók többsége feletti, azaz a többség akaratával ellentétes hatalmát. Ez ugyan a korábbi törvényhozói erejükkel való újabb arcátlan politikai visszaélés, de csak a kisebb bűneik közé tartozik. ...

A kormánypárt mindennapi politikai eszköztárába illesztette az olyan köztörvényes bűncselekményeket is, mint a közösség elleni uszítás, a közveszéllyel fenyegetés, a rágalmazás, és mások becsületének csorbítása.

A miniszterelnök a Fidesz elnökeként csak a saját szavazóit szólítja fel a választáson való részvételre. A más pártot választókat a nemzet ellenségeinek, nemzetárulóknak próbálja beállítani azzal, hogy a gondolat- és választási szabadságot agyagba döngölve mindannyiukat (őket egymással is hazug módon összemosva) külső hatalom kiszolgálóinak, "sorosistának" nevezi. Orbán:

"A választás tétje, hogy bábkormány vagy független nemzeti kormány fogja vezetni Magyarországot."

Orbán szerint csak egy Fidesz kormány vezetné a nemzet érdekében Magyarországot, más kormány csak hazaáruló bábkormány lehetne. Orbán:

"A keresztény Európa olyasmi, mint a levegő, amiből élünk..."

A mindenre kiterjedően féktelenül hazug, gyűlölködő politika viszont olyan, mint a mérges gáz, ami akkor is elpusztít, ha egyébként otthon érezzük magunkat a saját hazánkban.

Demokratikus hatalom csak a tájékozott többség erején alapulhat. A félrevezetett és gyűlöletkeltéssel megfélemlített, beteges pánikba kergetett kisebbség választási jogi manipulációval felturbózott szavazati erejével csak bitorolni lehet a hatalmat. Orbán a nemzeti ünnepen:

"Mi sohasem gyűlöltünk és nem is fogunk gyűlölni senkit. Épp ellenkezőleg, mi továbbra is hiszünk a szeretet és az összefogás erejében."

Ki is fejti, mit ért ő szeretet és összefogás alatt:

"A választás után természetesen elégtételt fogunk venni, erkölcsi, politikai és jogi elégtételt is. De most nem vesztegethetjük erre se az erőnket, se az időnket."

Így leginkább azok a korábban vélt erejükben hirtelen csalódó diktátorok beszélnek, akik komoly pánikba estek az általuk mindeddig elképzelhetetlen választási vereség rémétől. Utolsó, kétségbeesett kísérletként próbálják megfenyegetni még a demokratikus választásban reménykedőket is.

Mivel a jelenlegi kormány gátlástalan hírhamisításához hasonló hazánkban Rákosi uralma óta nem volt, számunkra az sem lehet ok a hazai diktatúra lenyelésére, ha akár egész Európa is csak a saját eltérő érdekei szerint hazudna. Nem tűrhetjük, hogy a közjoggal együtt a közerkölcsöket is a pártérdekek posványába tapossák.

A következő kormánytól mindenekelőtt, tisztességes, a közjót szolgáló választójogot, emberhez méltó egészségügyet, versenyképes tudást biztosító közoktatást és közművelődést, valós tájékozódást és sajtószabadságot lehetővé tevő, civil felügyelet alá helyezett médiatörvényt, a legfontosabb alapjogokat visszaállító Alkotmányt, működő környezet- és természetvédelmet, és méltányos közteherviselést biztosító adórendszert, mindösszesen, két szóban összefoglalva: egészséges Magyarországot kell elvárnunk.

Egészségről ábrándozni egészséges közállapotok nélkül reménytelen!

A legtöbb "civilizációs" krónikus betegség okai és fenntartói is azok a politikai bűnözők, akik a megalázott nép túlnyomó hányadát egyre kibírhatatlanabb stressznek teszik ki azzal, hogy az országot hatalmi helyzetükkel visszaélve, kiüríthető magánkincsesbányájukként kezelik.

Időnként rendet kell tenni, és ha másként nem megy, a társadalomból is ki kell vágni a rákos daganatot!

Önnek is joga van tudni, hogy április 8-án még lehetősége van a kisebbség diktatúrája és a többségi demokrácia között választani. Önnek is joga van tudni, hogy az egykor szebb reményekkel indult, de hatalommániával megfertőzve értékét és mértékét vesztett, majd Hódmezővásárhely tanulsága után pánikba esett diktátorrá vedlett miniszterelnök leegyszerűsítette számunkra a választást.

Az Orbán által, átmenetileg elborult elmével, éppen nemzeti ünnepünkön meghirdetett, kiszolgálóival a nemzet vele egyet nem értő többségén esetleg még végrehajtandónak remélt "erkölcsi, politikai és jogi elégtétel" végképp látszólagossá tenné a jogállamot. Legközelebb győzelmi esélye már csak hatalombitorló pártnak ("a Pártnak") lenne, amely mellett legfeljebb csak alibiként létező, kiszolgáló törmelékpártok létezhetnének. Mint a KDNP. Ezt normális ember nem tűrheti ölbe tett kézzel!

A demokráciát veszélyeztető személyiségzavarú ember pedig a jövőben ne kerülhessen a legfőbb közjogi méltóságok, de még a többi közjogi méltóság közé se, illetve utóbb diagnosztizált esetben tovább ne tölthesse be a tisztségét! Az ez elleni védekezés szabályait a jövő Alkotmányába kell illeszteni! (A legfőbb közjogi méltóságok a miniszterelnök, az államfő, az Országgyűlés elnöke, az Alkotmánybíróság elnöke és a Kúria elnöke, az egyéb közjogi méltóságok közé tartoznak az országgyűlési képviselők, az ombudsmanok, az Állami Számvevőszék elnöke, a legfőbb ügyész, stb.)

Önnek is joga van érdemben és titkosan választani, éljen vele addig, amíg szabad!

Pós Péter, az ABOSZ elnöke

 

Kapcsolódó:

A civilek végső haláltusája ....

Az oktatásban gyökeres változásra van szükség!

Van-e tétje az áprilisi választásoknak?

 

Ha várod a következő történetet, akkor, kérlek, like-old a Nádfedeles blog Facebook oldalát,ide kattintva,  Ott kerül megosztásra elsőként. Ha elégedett vagy a tartalommal, like-olhatod, és meg is oszthatod, ha időd, és kedved engedi. Ha pedig átviszed a tartalmat egy másik blogra, kérlek, linkelj vissza.

komment
süti beállítások módosítása