Nádfedeles

Csak ülök és mesélek ...

Gondolatok a szennyezett oltóanyagokról

2018. március 03. 06:49 - Öreganyus

oltas.jpgAranyoskáim!

Ma a kötelező védőoltásokról és az ezek bevezetését kijáró gyógyszerlobbi érdekkörökről írok nektek, mert tudnotok kell, mit hordoztok magatokban, és majdan, mit fogtok beadatni születendő gyermekeiteknek. Hazánkban ugyanis az állampolgároknak nincs joguk ahhoz, hogy a saját és gyermekeik egészségéhez vezető utat megválaszthassák, az állam törvény erejével kötelezi őket bizonyos féle oltóanyagok beadatására, szankcionálva a központi parancsnak ellenszegülőket. A pénz érdeke számít, nem pedig az állampolgárok, vagy éppen a gyermekek érdeke és egészsége az első számú szempont a kormányzati döntésekben.

A csütörtöki, szokott Kormányinfón Lázár János bejelentette, hogy kötelezővé teszik a bárányhimlő elleni védőoltást. Tudni érdemes erről az oltóanyagról, hogy olyannyira súlyos fokban szennyezett, hogy fél év leforgása alatt már 13 halálos áldozata van Olaszországban. Ott ugyanis 2017. júliusában tették kötelezővé ugyanezt az oltást, amit nálunk most vezetnek be, azóta 13 gyermek halt bele a szennyezett oltóanyag mellékhatásaiba. Hazánkban most kötelezővé tették, csak tippelni tudunk, hány gyermek halhat majd bele (főleg a jelen, nem éppen világklasszis közegészségügyi rendszerben). S mivel véltelenek nincsenek, így az sem véletlen, hogy a bárányhimlő elleni vakcinát gyártó cég lobbijának pont a választási kampányban adtak zöld utat. A lobbiban nem kevés pénz van, a választási kampányban nem kevés pénzre van szüksége a pártoknak. S hogy ebbe esetleg belehalhatnak gyermekeink? A politikát ez nem érdekli. …

Felelős szülők fogtak össze – Szülői Mozgalom az Oltások Választhatóságáért (SZMOV) néven - a szennyezett oltóanyagok világszintű ellenőrzését, illetve betiltását követelve. Hazánkban egyre inkább nem hallja meg a jogalkotó a civilek hangját, így az ő küzdelmük is szélmalomharc a lobbiérdekekkel, és a politikai elit pénzéhségével szemben. Mindenesetre, ha hallotok róluk, kövessétek figyelemmel azt, mit mondanak a szennyezett védőoltásokról. Ebben a levelemben két tanulmányukat fogom bemutatni nektek, gondolatébresztőnek szánva. Ha nem is értetek mindent az általuk leírtakból, kérlek titeket arra, Drágáim, hogy beszélgessetek a kérdésről a szüleitekkel. Ha egyetértenek a civilek törekvéseivel, bátran csatlakozhatnak hozzájuk.

Az imént említettem a bárányhimlő elleni védőoltás hazai kötelezővé tételét. Most nézzünk bele egy picit a kérdés mélyébe. Olaszországban ugyanettől a vakcinától csak tavaly decemberben 11, 3 hónapos és 6 év közötti gyermek halt meg. Olasz civilek bevizsgálták az EU-ban gyártott oltóanyagokat, és nanotechnológiás minőségellenőrzési rendszerrel kimutatták, hogy olyan anyagokat is beépítettek ezekbe a vakcinákba, amelyeket az emberi szervezet nem tolerál, nehezen bomlik le, sőt, a szervezet méreganyagként érzékeli, és akként is reagál rájuk. Minden vakcina alumíniumsót tartalmaz, azt pedig már régen tudjuk, hogy az alumínium, bekerülve a szervezetbe, idegrendszeri károsodást okoz, valamint tetemes kárt tesz az izomzatban is. Az olasz civilek mellett a német civilek is vizsgálatokat végeztek az oltóanyagokon, és az alumínium mellett a következő, az emberi szervezetre méregként ható összetevőket mutatták ki belőlük: higany, nikkel, arzén és urán. Egy dologban minden civil kutatás megegyezik: az oltóanyagok alumínium tartalma a szervezet által még tolerálható mérték 1-6 ezerszerese. …

Hazánknak van egy GMP (Helyes Gyártási Gyakorlat) elnevezésű, minőségellenőrzési rendszere, csak alkalmazási protokollja nincs. Annak felelőssége, hogy ezt alkalmazzák, a gyógyszergyártót terheli, ő meg bolond volna azt mondani, hogy a busás hasznot hozó oltóanyaga szennyezett, a mellékhatásai pedig veszélyeztetik a gyermekek egészségét. Szóval, Kedveseim, a gyártók bevizsgálják a saját maguk által gyártott készítményeket, majd a vizsgálati eredményeiket (légyen is az bármiféle igazságtartalmú eredmény) benyújtják az OKI-nak (Országos Közegészségügyi Intézet). Csakhogy az OKI nem ellenőrzi ezeket a vizsgálati eredményeket, hanem elhiszi, mint egy bólogató autókutya, hogy az eléjük tárt, gyógyszergyártók által végzett vizsgálat egyrészt megtörtént, másrészt a vizsgálati eredmények megfelelnek a valóságnak. Hogy birka nemzet a mienk, ezt már régóta tudjuk. Az viszont újdonság, hogy ez a birka nemzet képes a gyermekeink egészségével és életével is játszani, pusztán a haszonelvűség irányításában.

Elméletileg 3 évenként ellenőrzik ezeket a gyógyszergyártói vizsgálati eredményeket - fontos, és kiemelendő: minden esetben csak UTÓLAG (!) – viszont szankciókról még a szennyezett oltóanyagok visszahívását követően sem hallottunk. Ami pedig azt jelenti, hogy következmények nélkül, 3 éven keresztül terjeszthetik, és mérgezhetik vele gyermekeinket, majd, ha mindez kiderül, következmény csak annyi, hogy ejnye-bejnye, és az oltóanyag visszahívásra kerül. Így hívták vissza a rozsdaporral szennyezett agyhártyagyulladás elleni oltóanyagot, a baktériummal szennyezett csecsemő-oltóanyagot, és az üvegszilánkos HPV oltóanyagot is. Hogy miért kerülnek bele ezek a szennyezések? Mert így olcsóbb előállítani, ezáltal magasabb haszon zsebelhető be. Hogy milyen áron, és hogy a gyártók jól tudnak-e aludni azt követően is, hogy tudatosan mérgezik meg gyermekeinket? A gyakorlat azt mutatja: igen, jól alszanak. Azokkal a politikusainkkal együtt jól alszanak, akik ezeket a szennyezett oltóanyagok beadatását kötelezővé teszik, a szülői ellenszegülést pedig a törvény erejével büntetni rendelik.

Még mindig tart az influenza-szezon, amit, természetesen, megelőzött a figyelemfelhívó H1N1 elleni oltáskampány. Igaz, az influenzát okozó vírustörzs egyik jellegzetessége, hogy gyorsan mutálódik, és mutációit pont nem érdekli, az évekkel ezelőtt már elavultnak számító H1N1 törzse elleni (eleve szennyezett) oltóanyag, vígan fejlődik tovább, és a védőoltások ellenére is öli az embereket (főként a legyengült szervezeteket támadja).

Sosem felejtem el, Drágáim, amikor az első ilyen influenza elleni oltásturnust kezdték bevezetni, olyan beetetéssel, hogy a krónikus betegek ingyen megkaphatják. Ennek apropóján jelenésre hívott a háziorvosom, mert írásban (!) nyilatkoznom kellett, arra vonatkozóan, hogy igénylem, vagy nem igénylem az ingyenes, hihetetlen, csak itt, és csak most, last minute ajánlatként ható, kormányzati segédkezet az influenza ellen, avagy nem. Fogalmam nem volt arról, hogy ezmiez. Mivel azért imádtam a dokimat, mert igencsak szabadon közölte a véleményét, megkérdeztem hát tőle, mit javasol. Krákogott egy kicsit, szomorúan rám nézett, majd ezt mondta:

„Van magának elég baja. ….”

Ismert, szóval tudta, hogy a többit összerakom magamtól. Visszautasítottam a hihetetlen kormányzati ajánlatot, és sem abban az évben, sem azóta nem voltam influenzás. Érdekes módon, védőoltás nélkül. Azok az ismerőseim viszont, akik éltek a hihetetlen kormányzati lehetőséggel, évről-évre betegebbek, ráadásul, garantáltan beleesnek az influenzába. Izgi egy helyzet, nem? Legyengült szervezettel, krónikus betegként, beoltatlanul, nem érint a járvány (lekopogom), az egyébként egészséges, ámde beoltott emberek pedig belehalnak. …

De térjünk vissza a SZMOV tanulmányához, Kedveseim. Szó szerint idézek belőle egy részletet, mert igencsak elgondolkodtató:

„Tehát a mindenkori kormány tisztában van az oltásbiznisz nyereségvágyának becstelen mindenhatóságával, mégis támogatja azt a gyógyszergyárat, amely etikátlan, amely embereken való kísérletezés és korrupció miatt többszörösen büntetve volt, 2008-ban mégis engedélyezi gyermekein az e gyógyszergyár által, a megfelelő klinikai tesztekkel nem rendelkező vakcinák kötelező alkalmazását, 2009-ben pedig piacra dobja az azóta a hatóság adatbázisából is törölt pandémiás vakcinát., amely sokak életét tette tönkre.

Majd kiterjeszti és titkosítja azon szakmai és kormányzati okokat, amelyek egyes oltások kötelezésbe emeléséhez vezettek  ––  nos: ez az a kormány, amely „uralma” alatt a kárt szenvedettek leköphetőek.”

Szókimondó, de igaz.

Most térjünk vissza Lázárunk bejelentésére. A kötelezővé tett bárányhimlő elleni oltást 15 és 18 hónapos kicsiknek fogják a szervezetébe fecskendezni. Már most bejelentette a Nagy Ember azt is, hogy ha „csak” egy oltást kap a gyermek, akkor még nem lesz védett, ugyanúgy megkaphatja a betegséget, mintha be sem oltották volna. Ergo: sz.rt sem ér, ezért van szükség dupla dózisra (értsd: lórúgásra) a kisgyermekeknek. A hatékony oltóanyag ugyanis pont attól hatékony, hogy egyetlen oltás védettséget képes adni. De már most nyomatják azt is, hogy 18 életév fölött, a felnőtt háziorvosok ajánlani fogják nektek (a gyógyszergyártók által jól fizetett orvoslátogatókon keresztül meglebegtetett jó kis %-ért), hogy adassátok be a bárányhimlő elleni oltóanyagot, felnőttként is.

Ez az oka annak, hogy ezt a témát hoztam ma elétek, Aranyaim. Mert döntenetek nektek kell, a saját egészségetekről, és annak megőrzéséről. Csakhogy: míg a sajátotokról ti dönthettek, már 18 évesen, addig, ha 5-6 év múlva gyermeketek születik, az ő egészségéről, és annak megőrzéséről már nem dönthettek. Mert ugyanaz a kormány, amelyik nektek döntési jogot ad a kérdésben, ha a saját életetekről van szó, elveszi ezt a döntési jogotokat akkor, ha a gyermekeitek életéről van szó.

Igazi, emberséges megoldás ez, nem igaz?

Miért? Mert ahhoz, hogy megvizsgáljanak titeket, mint nagykorú felnőtteket, kérhető a bárányhimlő elleni oltás előtt egy vérvizsgálat, potom 4 500 Ft-ért. Majd meg is vásárolhatjátok a vakcinát, természetesen duplán, mert egy darab oltás, a bejelentés szerint is hatástalan. … Alig kb. 20-30 ezerből tehát már bevédenek a bárányhimlő ellen, még akkor is, ha a gyermekként ezen átestél már, és rég elfelejtetted. Most majd újraoltanak, jó pénzért (pedig, elviekben, ami kötelező, annak ingyenesnek kellene lennie. Mármint, normális országokban, ahol léteznek alkotmányos alapjogok). Csak gondoljunk bele: ha kb. 1 millió gyermek érintett, ez a gyógyszergyártóknak, csak hazánkból 20-30 milliárdos bevételt jelent (a felnőtteket nem számítva bele). … És, világviszonylatban hazánk csak egy porszem. Tippeljétek hát meg, Aranyaim, egy-egy oltóanyagon mennyit kaszálnak, világviszonylatban a gyógyszergyártók.

Azzal takaróznak a felnőttkori oltás szükségességét alátámasztván, hogy ha gyermekként nem estetek át a bárányhimlőn, felnőttként az egészen súlyos lefolyású is lehet, esetleg halálos végkimenetellel. És ez így igaz. Csakhogy, ha egy minimálisat elgondolkodtok a kérdésről, akkor képessé váltok feltenni magatoknak a kérdést: ha eddig elkerült benneteket a bárányhimlőt okozó vírus, de most majd, a központi riogatás hatásaként betolatjátok a szervezetetekbe a bárányhimlő vírusát, oltás formájában (mint fentebb láthattuk, az egyéb méreganyagokkal együtt), akkor az milyen hatással fog járni, rátok, és az egészségetekre nézve? …

Aranyoskáim!

Csak annyit mondok én, itt, a végén, hogy ha minden ellen beoltatjuk magunkat, az immunrendszernek semmi sem marad, ami karban tartsa, és erősítse. A kórokozókkal szembeni, természetes védekezések ugyanis erősítik az immunrendszert. Az immunrendszerünk olyan, mint az izomzat: ha nem edzed, és nem fejleszted, elsorvad. Ezzel a rengeteg védőoltással mesterségesen elsorvasztják hát az immunrendszert, egyre több, és több beteg felnőttet produkálva a világnak.

S mindezt miért?

Mert a gyógyszergyártóknak pénze van az immunrendszert gallyra vágó oltóanyagokból. Majd pénze van a szennyezett oltóanyagok következtében kialakuló egyéb betegségek kezeléséből. Majd pénze van a szennyezett oltóanyagok által okozott betegségekre gyártott gyógyszereik mellékhatásai által okozott egyéb betegségek kezeléséből. És így tovább. … Átgázolva a gyermekeken, és az embereken, a maximális profitért.

Még egy érdekesség a végére: a Cseh Köztársaság és Svédország, kormányzati szinten utasította el ezt a fajta oltást, nemcsak, hogy nem tette kötelezővé. … Ráadásul, mindkét ország tovább is ment: egyetlen oltást sem tesznek kötelezővé, hanem a szülőkre bízzák a döntést. Érdekes, ugye?

A döntés a tiétek (igaz, csak a választható oltások terén). Gondolkozzatok, mi éri meg nektek.

Szeretettel ölel titeket:

Öreganyus

 

Ha várod a következő történetet, akkor, kérlek, like-old a Nádfedeles blog Facebook oldalát,ide kattintva,  Ott kerül megosztásra elsőként. Ha elégedett vagy a tartalommal, like-olhatod, és meg is oszthatod, ha időd, és kedved engedi. Ha pedig átviszed a tartalmat egy másik blogra, kérlek, linkelj vissza.

komment
süti beállítások módosítása